Підтримати нас

На Херсонщині поліція розкрила чергове “алкогольне” вбивство

Автор статті
23 липня 2021 10:00
1,002
Поширити:

Алкогольні посиденьки, навіть коли в них беруть участь друзі-приятелі, часто мають трагічні наслідки. Так сталося днями в селі Нова Маячка Олешківського району.

Випадок, втім, виявився не зовсім звичайним, і навіть з ознаками детективу. Спочатку в поліцію подзвонив житель села, який заявив, що, прийшовши ввечері з роботи, знайшов у себе в будинку мертвого знайомого. Того ранку останній прийшов в гості до заявника в стані сильного алкогольного сп'яніння і попросив залишитися відпочити, бо почувався дуже зле. Господар дозволив, але ввечері вже не зміг поговорити зі знайомим: той був мертвий.

Як встановили медики, тіло померлого було без видимих ​​ознак насильства, його направили на судмедекспертизу. Тим часом поспілкувавшись із мешканцями села, поліція встановила: напередодні жертва розпивала спиртні напої в себе вдома в компанії друзів. Туди навідалися поліцейські та побачили, що в будинку перебувають четверо осіб, які не могли навіть стояти на ногах, настільки вони були п'яні. Довелося чекати ранку, щоб п'яниці встигли протверезіти. І тільки тоді вдалося встановити, що у процесі багатогодинної вечірки між господарем і одним із гостей виник конфлікт, під час якого господаря побили, але він вирвався і втік.

Після цього 30-річний чоловік, який побив загиблого, був затриманий. А медики встановили, що у жертви - закрита черепно-мозкова травма, субдуральний крововилив, від чого він і помер.

Зараз 30-річному чоловіку повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ