Підтримати нас

На адмінкордоні з Кримом невідомі підпали автівку на базі “Аскера”

24 листопада 2019 06:32
664
Поширити:

Невідомі підпали автівку на території наметового містечка громадського формування “Аскер” неподалік від КПВВ “Чонгар” на адмінкордоні з Кримом.

Про це повідомляє IPC-Генічеськ з посиланням на речницю формування Евеліну Арифову.

Підпал стався з використанням запальної суміші увечері п’ятниці, 22 листопада. Евеліна Арифова пов’язує те, що сталося, безпосередньо із діяльністю формування.

“Це напад на “Аскер”, – прокоментував ситуацію ветеран російсько-української війни, представник громадянської ініціативи “За звільнення Криму” Анатолій Величко.

За його словами, автомобіль перебуває на балансі формування “Аскер”. У зв’язку з підпалом активісти звернулися до правоохоронних органів.

У Нацполіції підтвердили, що відкрили кримінальне провадження стосовно підпалу автівки.

“Відкрите кримінальне провадження за частиною другою статті 194 Кримінального Кодексу України. Це умисне пошкодження майна шляхом підпалу. Проводиться досудове розслідування”, – повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Херсонській області Віталій Байдаров.

За його словами, поліція відреагувала на виклик, на місці оглянули територію, автомобіль. Зараз встановлюються обставини події.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ