Підтримати нас

Молодика засудили за те, що він увійшов в чужий будинок

Автор статті
08 лютого 2019 11:02
587
Поширити:

Холостий безробітний уродженець смт. Мирне Каланчацького району Юрій Є. вирішив зайти до знайомої жінки, Ганни С. Але її вдома не було, двері були зачинені. Однак чоловіка це не зупинило. Він так сильно штовхнув двері ногою, що зірвав навісний замок та увійшов до веранди.

І хоча молодик нічого не вкрав, суддя Каланчацького районного суду Ігор Максимович визнав його винним у порушенні вимог ст. 30 Конституції України, яка гарантує недоторканість житла особи.

Ще під час досудового слідства Юрій щиро розкаювався та вибачався перед панною Ганною. В результаті постраждала та правопорушник уклали угоду про примирення і чоловік добровільно погодився на покарання, передбачене ч. 1 ст. 162 Кримінального Кодексу України за порушення недоторканності житла (штраф від 850 до 1700 грн., або виправні роботи на строк до двох років, або до трьох років обмеження волі).

Отже, суддя Ігор Максимович  затвердив угоду про примирення, призначив Юрію обмеження волі строком на 2 роки, та звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на один рік, але - з обов’язковим працевлаштуванням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ