Підтримати нас

Міністр оборони Великобританії: за 4 місяці знищено 20% Чорноморського флоту РФ

Автор статті
26 грудня 2023 13:20
494
Поширити:

За останні 4 місяці було знищено 20% російського Чорноморського флоту. Ліквідація військово-морського флоту Путіна демонструє, що помиляються ті, хто вважає, що війна в Україні зайшла в глухий кут.

Про це заявив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс у твіттері.

Водночас він поширив відео українського удару 26 грудня по російському десантному кораблю "Новочеркаськ" в окупованому Криму.

“Це останнє знищення військово-морського флоту Путіна демонструє, що помиляються ті, хто вважає, що війна в Україні зайшла в глухий кут. Вони не помітили, що за останні 4 місяці було знищено 20% російського Чорноморського флоту”, – написав міністр оборони Великої Британії.

Він зазначив, що домінування Росії в Чорному морі тепер під сумнівом, а Великобританія та Норвегія допомагають Україні перемагати на морі.

26 грудня вночі українська тактична авіація атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у Криму.

З початку повномасштабного вторгнення українські військові знищили 24 кораблі або катери, а також один підводний човен російських окупантів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ