Підтримати нас

Мешканець Горностаївського району проведе у в’язниці 5 років

Автор статті
08 травня 2020 08:15
660
Поширити:

Низка злочинів сталась у смт Горностаївка наприкінці минулого року. Поліцейські встановили, що до їх скоєння причетний 58-річний місцевий житель.

Він обікрав декілька помешкань односельців, торгівельну точку на ринку та кабінет державної установи. Нещодавно суд обрав крадію вирок - наступні 5 років він проведе за гратами.

В одній оселі зловмисник викрав мобільний телефон, у другому домоволодінні – два автомобільні акумулятори, у третього односельця – 8 кілограмів замороженого м’яса. Наступного разу на місцевому ринку він викрав у продавчині сумку, в якій була косметика вартістю 5 тисяч гривень. Ще через кілька днів злочинець таємно проник до  кабінету державної установи, звідки забрав із собою ноутбук. За кожним фактом у поліції було відкрите кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування поліцейські опитували жителів райцентру для встановлення свідків, перевірили раніше судимих громадян та точки можливого збуту викраденого майна. Під підозру потрапив неодноразово судимий 58-річний місцевий мешканець – правоохоронці знайшли чоловіка, якому зловмисник продав крадений ноутбук.

Нещодавно відбулося останнє судове засідання, і суд визнав правопорушника винним у інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ