Підтримати нас

Кримінальна п'ятниця на Херсонщині

06 травня 2017 05:32
247
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 668 заяв і повідомлень, серед яких 141 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 ДТП, внаслідок яких 4 чоловіка були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 129 протоколів, з них 6 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Дніпровське відділення поліції надійшла заява 77-річної місцевої мешканки, яка повідомила про те, що близько 10:30 невідомий чоловік у парку по вул. Зала Егерсег шляхом ривку заволодів у заявниці золотим ланцюжком. На розшук грабіжника орієнтований особовий склад поліції. За даним фактом проводиться перевірка.

В Суворовському районі м. Херсона працівники поліції під час особистого огляду 49-річної жінки виявили та вилучили у неї два медичних шприци з рідиною, схожою на ацетильований опій, об’ємом близько 10 мл. Вилучене направлено на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС України. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів