Підтримати нас

Кримінальна хроніка Херсонщини за добу

08 червня 2018 04:15
377
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 605 заяв і повідомлень, серед яких 130 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими, внаслідок яких 3 людини загинули та 4 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 101 адміністративний протокол, із них 7 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 40-річний житель Суворовського району. Чоловік повідомив, що поблизу ринку в мікрорайоні «Шуменський» невідомий зловмисник проник в атомобіль заявника та здійснив крадіжку грошей в сумі 18500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення від 45-річного чоловіка, який працює водієм-експедитором. Він розповів, що зі службового автомобіля підприємства, який був припаркований біля магазину для розвантажування, невідомий зловмисник скоїв крадіжку грошей в сумі 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції зателефонувала 81-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що за місцем її проживання дві невідомі жінки під приводом зняття порчі шахрайським шляхом заволоділи у заявниці ювелірними виробами та грошима в сумі 5500 гривень. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів