Підтримати нас

Кримінальна хроніка: як минула доба на Херсонщині

18 листопада 2017 07:33
1,422
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 503 заяви і повідомлення, серед яких 129 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 ДТП, внаслідок яких 5 чоловік були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 98 протоколів, з них 8 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В місті Генічеськ працівники поліції помітили автомобіль «Нива-Шевроле», який рухався, порушуючи Правила дорожнього руху. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. За кермом автомобіля перебував 47-річний мешканець м. Нова Каховка. В ході огляду салону автомобіля поліцейські в бардачку виявили пістолет «STALKER» та 4 набої до нього. Вилучене направлено на дослідження до Херсонського експертно-криміналістичного центру МВС України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

В Корабельне відділення поліції звернувся 59-річний місцевий мешканець. Херсонець повідомив, що в період часу з 13:25 до 14:25 невідома особа від під’їзду будинку № 19 по вул. Фонтанна незаконно заволоділа мопедом «HONDA LEAD AF-48» сірого кольору. Прохання свідків та громадян, які можуть надати інформацію про місцезнаходження мопеду та особу зловмисника, зателефонувати до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

В Чаплинському районі працівники поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 29-річного місцевого жителя в одній із кімнат будинку виявили та вилучили 8 паперових згортків з речовиною рослинного походження з пряним запахом коноплі та саморобний пристрій для її куріння. Також в господарському приміщенні поліцейські знайшли гілки рослини конопля вагою близько 2 кг. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів