Підтримати нас

Кримінальна доба на Херсонщині: смертельні ДТП та надактивні крадії

07 липня 2020 08:00
177
Поширити:

З інтенсифікацією курортного сезону на Херсонщині значно почастішали випадки дорожньо-транспортних подій.

На жаль, медики все більше констатують в цих ДТП отримання учасниками дорожнього руху травм, які несумісні з життям.

Так, вчора в області від травм, триманих в ДТП, загинуло двоє громадян. На трасі Олешки-Гола Пристань-Скадовськ 80-річний пенсіонер на скутері попав під колеса багатотонної фури MAN. Як встановили патрульні поліцейські, скутерист не надав переваги 26-річному водію грузовика.

Також сьогодні близько двох годин ночі на трасі в Олешківському районі було знайдено труп невідомого. Поліція встановила, що загиблий – 30-річний місцевий житель - зазнав важких травм у ДТП. Свідки розповіли, що приблизно в час ночі постраждалий у нетверезому стані мав конфлікт із працівницею однієї з автозаправок: жінка навіть визвала охорону. Проте чоловік не дочекався правоохоронців і пішов. Зараз правоохоронці розшукують водія «Ниви» темного кольору, який, за словами очевидців, міг бути винуватим у ДТП або ж знає якісь конкретні обставини події.

Ще чотири громадянина минулої доби в ДТП на Херсонщині зазнали травм середньої важкості.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції в області, патрульні склали 192 адмінпротоколи за порушення ПДР, з них 12 – за водіння в нетверезому стані.

Крім того, у регіоні продовжують свою сумнівну «активність» крадії. Приміром, у Херсоні невідомий вирвав у 56-річного мешканця обласного центру барсетку з двома мобільними телефонами і 200 доларами США, а в Чаплинці «домушник» пробрався через відкрите вікно в будинок 46-річного місцевого жителя і викрав 1,300 доларів США і 5,600 гривень.

Нарешті, у Горностаівському районі з подвір’я 70-річного місцевого жителя невідомий крадій поцупив мопед «Альфа». Зараз поліція встановлює обставини цих злочинів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ