Підтримати нас

Кримінальна доба на Херсонщині: шахраї та крадії

18 червня 2020 06:00
696
Поширити:

Відділ комунікацій Нацполіціі в Херсонській області повідомив про те, якою була криміногенна ситуація в регіоні минулої доби.

На щастя, нічого надприродного за цей період на Херсонщині не відбулося (принаймні, якщо в повній мірі довіряти відділу комунікацій). Згідно з інформацією, всього поліція прийняла 709 звернень від громадян, при цьому 138 таких повідомлень містили ознаки кримінальних правопорушень.

При цьому, як заявили в поліції, дорожньо-транспортних пригод зафіксовано не було, що є досить рідкісним випадком в кримінальній практиці області. Втім, 8 адмінпротоколів патрульні все ж склали - за керування автотранспортом у нетверезому стані.

Крім того, у відділі комунікацій навели два приклади вчорашніх злодіянь. Так, до Нижньосірогозького райвідділу звернувся місцевий 24-річний житель, який розповів, як його обдурив шахрай. Хлопець "клюнув" на оголошення, в якому пропонувалося відносно недорого купити мопед. Житель Нижніх Сірогоз вніс передоплату невідомому автору оголошення в сумі 5 тисяч 600 гривень, але, коли справа дійшла до отримання товару, уже ніхто не відгукнувся на дзвінки, а саме оголошення було видалене.

Також у Херсоні 25-річний громадянин, перебуваючи в одному з магазинів, позбувся мобільного телефону, який, за його словами, у нього непомітно витягли з барсетки.

За цим та іншими фактами з ознаками правопорушень проводяться слідчі заходи.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів