Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: «курортні» крадії та жорстоке вбивство

21 липня 2020 06:00
212
Поширити:

Відділ комунікації Херсонської поліції повідомляє, що днями в Скадовську було затримано чоловіка, який підозрюється в жорстокому вбивстві безхатченка.

Потерпілого з численними тілесними ушкодженнями знайшли біля спортивної бази. Через кілька годин цей чоловік помер у лікарні. Згідно з інформацією, поліція знайшла та затримала підозрюваного вже за чотири години.

Працівники поліції встановили особу загиблого. Ним виявився 56-річний місцевий безхатченко. Як повідомив начальник Скадовського відділення поліції Віктор Попов, правоохоронці встановили можливих свідків та переглянули відео з камери зовнішнього відеоспостереження. На відео поліцейські побачили особу підозрюваного та його особливу прикмету – татуювання на руці. За цим татуюванням досвідчені оперативники упізнали зловмисника. Ним виявився двадцятидвохрічний мешканець Скадовського району. Повідомляється, що раніше він був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Оперативники з’ясували, що у Скадовськ зловмисник приїхав на відпочинок і винайняв кімнату. Правоохоронці затримали підозрюваного на пляжі, де він засмагав.

В орендованій кімнаті поліцейські вилучили одяг затриманого зі слідами крові, який направлено на експертизу. Відкриті кримінальні провадження за ч.5 ст.152 «Зґвалтування» Кримінального кодексу України та п.10 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. За скоєне йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Також відділ повідомляє, що минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 725 заяв і повідомлень, серед яких 117 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Патрульні зареєсстрували дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких три людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 115 адміністративних протоколів, з них 22 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Неабияку активність проявили в Херсонсьій області крадії. Так, у Голопристанському районі до поліції звернувся 34-річний місцевий мешканець, в якого невідомий викрав з гаража бензопилу.

Також у Генічеський відділ поліції звернувся мешканець іншої області, який зараз відпочиває в одному з пансіонатів у селі Генічеська Гірка. Він розповів, що на парковці біля одного з місцевих магазинів до  салону автомобіля заявника «Мазда-3» проник невідомий зловмисник та викрав ноутбук "НР".

Нарешті, у чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 43-річний місцевий мешканець, в якого три дні тому хтось поцупив з автомобіля «Опель Вектра» барсетку, в якій було три тисячі гривень та особисті документи чоловіка.

Усі факти зараз перевіряють слідчі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ