Підтримати нас

“Кристал” нокаутував вільних агентів з Одещини

Автор статті
14 лютого 2022 11:38
1,140
Поширити:

Востаннє херсонський футбольний клуб “Кристал” перемагав майже три місяці тому - 13 листопада 2021 року. У матчі групи "Б" другої ліги Чемпіонату України "синьо-зелені" на виїзді здолали ФК "Суми" з рахунком 2:0. Цінність цієї перемоги доволі відносна, адже сумський клуб – відвертий аутсайдер турніру. Проте вкрай необхідні три очки в скарбничку команда з півдня тоді все ж таки поклала.

І ось зараз, коли "Кристал" готується продовжити чемпіонат, прийшов новий довгоочікуваний тріумф. Щоправда, перемогли херсонці лише у контрольному матчі, але й цей рідкісний успіх порадував уболівальників.

Тим більше, що перемогу здобули в яскравому, атакувальному ключі. У матчі на резервному полі стадіону “Кристал” господарі були явно сильніші за збірну вільних агентів Одеської області, “відгрузивши” в її ворота 5 м'ячів. За херсонську команду, як це повелося на нинішніх зимових зборах, виступали переважно молоді місцеві гравці, вихованці спортивних шкіл, а в лавах суперників було кілька досвідчених, вікових футболістів. І все ж херсонці Воронченко, Єгоров, Ступник та Клюєв (двічі) зуміли засмутити одеських воротарів (гості у цьому матчі вирішили перевірити кількох голкіперів).

Головний тренер "Кристала" Юрій Куліш так прокоментував підсумки зустрічі:

“Сприймаємо сьогоднішній контрольний матч та результат без ейфорії. І все ж такі ігри у міжсезоння проводити корисно. Сьогодні, наприклад, награвали деякі зв'язки та дві тактичні схеми: 4-3-3 та 3-5-2. Крім того, завжди цікаво спостерігати за грою молодих спортсменів, розвиток яких - одна з наших основних цілей”.

Зазначимо, що минулого тижня "Кристалу" протистояв куди більш грізний суперник - сімферопольська "Таврія", яка йде у турнірній таблиці на п'ятому місці. Тоді херсонська молодь нічого не змогла протиставити кримському колективу, який забив три м'ячі без відповіді.

Наступний товариський матч “Кристал” знову проведе на резервному полі свого стадіону. Суперником будуть майже земляки - футболісти "Енергії" із Нової Каховки. Гра відбудеться 16 лютого.

Фото Херсонської обласної асоціації футболу

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ