Підтримати нас

“Кристал” і “Таврія” оформили “нічию на останніх хвилинах”

26 липня 2021 09:08
977
Поширити:

Драматичним видався перший матч херсонського "Кристала" в сезоні 2021-2022 другої ліги Чемпіонату України з футболу. У цій зустрічі "синьо-зелені" приймали сімферопольську "Таврію". Обидві команди в міжсезоння зазнали значних змін: змінилося керівництво клубів, прийшли нові наставники, суттєво оновився склад гравців. Нинішній "Кристал" у результаті здебільшого представляють молоді місцеві вихованці.

Загалом гра була рівною впродовж усього часу, хоча "Таврія" контролювала м'яч й створювала моменти частіше. Щоправда, їх не можна назвати по-справжньому небезпечними, тим більше - гольовими.

Усе головне сталося в матчі на останніх хвилинах. Наприкінці другого тайму з фан-сектору "Кристала" на поле полетіли димові шашки, усе навколо заволокло димом, й арбітру кілька разів доводилося зупиняти гру. Нарешті, уже в доданий час "Таврія" заробила пенальті після гри рукою гравця господарів. Удар з одинадцяти метрів виконав Барладим, який зовсім недавно був "зіркою" "Кристала" і відіграв за нього кілька років.

Херсонці не здалися: у першій же атаці після пропущеного гола Ольховиков зрівняв рахунок. Йшла 97-а хвилина зустрічі.

Підсумок - нічия 1: 1.

Наступний матч херсонці проведуть 31 липня в гостях проти команди "Вікторія" з села Миколаївка Сумської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ