Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: крадії та “банківське” шахрайство

Vgoru
08 грудня 2020 09:30
680
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській  області надійшли 527 заяв і повідомлень, серед яких 83 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та один чоловік отримав травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 103 адміністративних протоколи, з них 11 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Новокаховський відділ поліції звернулась 33-річна місцева жителька. Вона розповіла, що тиждень тому в одній із соціальних мереж побачила оголошення про продаж необхідного заявниці товару. Жінка домовилася про покупку речей на 1500 гривень і переказвала гроші на вказаний рахунок банківської картки. Однак до сьогодні товар заявниці  так і не надійшов, а продавець на зв’язок не виходить. 

У чергову частину Дніпровського відділення поліції звернулась 81-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що з її будинку сусіди викрали мобільний телефон «Моторола». За даним фактом проводиться перевірка. 

У чергову частину Нововоронцовського відділення поліції зателефонувала 42-річна жителька села Гаврилівкаи. Жінка розповіла, що вночі невідомі злодії пошкодили запираючий пристрій  на дверях господарського приміщення на подвір’ї заявниці, проникли всередину та викрали електропилку. 

Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ