Підтримати нас

КП "Гарантія" в Херсоні витратить 539 тисяч гривень на туалет

Автор статті
11 січня 2020 14:00
863
Поширити:

Комунальне підприємство “Гарантія” вирішило збільшити кількість громадських вбиралень у місті. Напередодні нового року приміщення вже було встановлено на території парку “Херсонська фортеця” (біля арки).

Будівельні роботи виконує ПП “Херсон-Інтербуд”. Про це свідчить опублікований на порталі державних закупівель “Prozorro” договір між комунальним підприємством і фірмою. Згідно з договором, за роботу підрядна фірма отримає під КП “Гарантія” кругленьку суму – майже 539 тисяч гривень. Керує фірмою ПП “Херсон-Інтербуд” Андрій Дутко.

Як зазначено на порталі Центрвиборчкому, Дутко в 2015 році балотувався в Дніпровську районну раду Херсона від партії «Наш Край» і на той момент працював інженером херсонського водоканалу. Але депутатом так і не став. Від цієї ж політичної сили пройшов до міськради і директор МКП «Гарантія» Ігор Семенчев-старший.

Свою фірму Дутко відкрив у березні 2017 і в перший же рік встиг отримати підрядів від бюджетників на суму майже 2,5 мільйона гривень. Наразі роботи з благоустрою вбиральні ще тривають. Коли вона буде готова до експлуатації – невідомо, повідомляє Мій Херсон.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ