Підтримати нас

Команда “Вгору” провела онлайн-лекцію про День міста Херсона

18 вересня 2024 15:33
303
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Вчора, 17 вересня, команда “Вгору” в рамках Спільноти провела онлайн-захід, присвячений святкуванню Дню міста Херсона.

На лекції гості дізналися про міфи та легенди, які супроводжують херсонців вже кілька століть. Початок історії Херсона не обмежується заснуванням фортеці у 18 столітті. Адже до цього на цих територіях проживали греки, були давньоруська фортеця, а також мешкали італійці, козаки, литовці, ногайці та інші народи. Всі вони формували мультикультурність та унікальність нашої області. Про це та багато іншого розповів журналіст “Вгору”, кандидат історичних наук Єгор Сидорович.

Дякуємо всім, хто долучився до лекції. “Вгору” розпочинає серію онлайн-заходів для читачів. Слідкуйте за анонсами у соцмережах та на сайті “Вгору”.

Долучайтеся до Спільноти наших друзів, якщо ви хочете бачити більше унікальних матеріалів про Херсон і область, дізнаватись про позакадрову роботу команди, брати участь в онлайн-заходах.

  • Спільнота об’єднання однодумців, які хочуть тримати зв’язок із домом та яким не байдуже, що відбувається на Херсонщині. Завдяки підтримці учасників Спільноти, команда “Вгору” вже може планувати поїздки у віддалені села області й збирати історії життя людей із прифронтової зони.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів