Підтримати нас

Колишньому заступнику глави Херсонської ОДА повідомлено про підозру

Автор статті
25 вересня 2019 09:09
759
Поширити:

Сьогодні, 25 вересня, прокуратурою Херсонської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України, депутату Херсонської обласної ради.

Досудовим розслідуванням установлено, що 22.09.2019 вказаний депутат, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у громадському місці, вчинив хуліганські дії відносно потерпілого Ч., завдавши йому два удари руками в обличчя, а також грубо порушив громадський порядок та права громадян на спокій і відпочинок шляхом гучного викрикування у нічний час образ нецензурною лайкою. Указаний громадянин, який є депутатом обласної ради, продовжуючи свої хуліганські дії, наніс удари декільком журналістам, які намагалися зафіксувати факти неправомірної поведінки, та відібрав у них телефони. Також погрожував фізичною розправою. Таким чином, своїми умисними діями зазначений громадянин, який є депутатом Херсонської обласної ради VII скликання, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 296 КК України, - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, пов’язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії, - йдеться в повідомленні прокуратури області.

Нагадаємо, 22 вересня в селі Праві Саги (Херсонська область) сталася бійка за участю екс- заступника голови Херсонської ОДА, екс-депутата облради Євгена Рищука. Він побив депутата Олешківської районної ради Романа Чухалова. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисне легке тілесне ушкодження.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ