Підтримати нас

Колаборанти лівобережжя Херсонщини досі вірять, що “росія тут назавжди”

Vgoru
08 вересня 2022 10:33
489
Поширити:

Настрої в колаборантів правобережної та лівобережної Херсонщини різні. На правому березі зрадники вже нервують через активні дії ЗСУ, а на лівому березі – ще вірять у лозунг “росія тут назавжди”.

Про це розповів заступник директора Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов журналістам Медіаплатформи “Вгору”. 

“На правобережжі Херсонщині колаборанти почувають себе погано. Вони нервують та стають агресивними, навіть зі своїм колом спілкування. Деякі зрадники насправді повірили в російський пропагандистський лозунг “росія тут назавжди”. На лівобережній частині Херсонської області, особливо в Генічеську, колаборанти переконані, що на цій території буде “розіграний” так званий “кримський сценарій”. Вони досі не розуміють, що тут не лише не буде ”кримського сценарію”, за Крим завтра буде війна. І вже летять ракети на півострів, а далі їх буде ще більше. Частина колаборантів на лівобережжі Херсонщини шукають шляхи втечи, але більшість досі вірять у російські пропагандистські лозунги”, — повідомив Данилов. 

Раніше заступник директора Центру близькосхідних досліджень зазначав, що місцеві колаборанти низької та середньої ланки намагаються втекти в Грузію, щоби там пересидіти. Вони дуже бояться співробітників фсб, які їх виловлюють та повертають у Херсонську область.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ