Підтримати нас

Кінець вільної епохи. В Амстердамі перенесуть квартал червоних ліхтарів на околицю

Автор статті
02 лютого 2021 17:00
931
Поширити:

Влада Амстердаму погодила рішення про закриття борделів у районі червоних ліхтарів і створення “еротичного центру” далеко від центру міста.

Пропозиція мера міста Фемке Халсеми закрити еротичні вітрини у вузьких провулках Амстердама підтримана більшістю політичних партій.

Секс-працівницям з району червоних ліхтарів запропонують переїхати у спеціально побудований центр в іншому місці Амстердама, яке ще належить визначити. Але точно відомо, що цей простір буде розташовано майже у передмісті голландської столиці. 

Партії CDA і ChristenUnie давно прагнуть закриття борделів, і тепер їх підтримують партія прем’єр-міністра Марка Рютте, а також Лейбористська партія і Зелені.

“Йдеться про перезавантаження Амстердама як міста для відвідувачів“, – сказав, зокрема, депутат Денніс Буткан з Лейбористської партії.

Пані мер стверджує, що борделі повинні бути закриті, оскільки жінки, які працюють у цьому районі, стали туристичною пам’яткою, привертаючи до себе увагу.

Більшість членів міської ради погодилися, що переїзд необхідний для зміни типу туристів, які приїжджатимуть до Амстердама.

Друга пропозиція заборонити туристам купувати канабіс у міських кафе поки не отримала підтримку через побоювання, що це призведе до незаконної торгівлі на вулицях.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ