Підтримати нас

"Кидав каміння та викинув телефон": в Херсоні напали на журналістку

30 вересня 2024 18:27
92
Поширити:
Фото: ІМІ

У Херсоні невідомий чоловік напав на журналістку онлайн-медіа МОСТ Олену Гнітецьку, коли вона оглядала місце будівництва підземної школи.

Про це Олена Гнітецька повідомила представнику Інституту масової інформації в Херсонській області Сергію Нікітенку.

Зазначається, що Олена займається темою будівництва підземних шкіл у Херсоні. Тому вона хотіла особисто оглянути будівництво, яке викликає обурення місцевих жителів. 

Приїхавши на майданчик, журналістка звернулася до чоловіка, якого вказали як представника забудовника. Після чого він почав штовхати Олену та кидати в неї каміння. Окрім цього, викинув її телефон у котлован, де працювала будівельна техніка, йдеться в повідомленні.

Представник забудовника відмовився віддавати телефон Олені Гнітецькій. Після чого вона відійшла та попросила перехожу викликати поліцію.

У цей момент на будівництво приїхав чоловік, який представився Віктором Спурзою (співзасновник компанії “Будпостач-СТСВ”). Потім з'явилася поліція й тоді Спурза сказав повернути телефон Олені, інформує представник ІМІ.

Пізніше на сторінці поліції Херсонської області повідомили, що слідчі розпочали кримінальне провадження щодо «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Зараз тривають слідчі дії та з’ясовуються усі обставини події.

  • Раніше 8 липня в Херсоні невідомий чоловік напав на Олену Гнітецьку під час знімання та погрожував розправою. Чоловік під’їхав на велосипеді, коли вона знімала пошкоджений російськими обстрілами головний корпус Херсонського державного університету.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів