Підтримати нас

Херсонців запрошують на громадські обговорення безпеки дорожнього руху

Автор статті
10 серпня 2018 04:03
656
Поширити:

В п'ятницю, 10 серпня о 15.00 херсонців запрошують на громадські обговорення по виявленню основних скарг, побажань, ініціатив з забезпечення засобів безпеки дорожнього руху та громадської безпеки в неформальній обстановці з активними громадянами та представниками профільних управлінь міста.

Матеріали заходу буде використано та скомпоновано для розширення безкоштовного віртуального сервісного центру подання пропозицій та скарг УкрСкарга - https://ukrskarga.org.ua/ , що міститиме основні шаблони скарг до підрозділів Національної поліції, органів місцевого самоврядування з зазначеної тематики. Також ресурс міститиме інтерактивну «дошку» - мапу, на яку будь-хто зможе нанести небезпечні місця інфраструктури міста, потенційно небезпечних громадських місць, тощо. Нанесені дані будуть щомісячно відправлятися до профільних управлінь (патрульної, дільничної поліції, управління транспорту, тощо) для реагування. Таким чином, можна буде прослідкувати довгостроковий сталий розвиток фактичних змін через співпрацю громади та виконавчих органів.

Мета - надати громадянам віртуальний інструмент для покращення якості надання послуг та самостійного вирішення актуальних проблем населення, пов’язаних з громадською, дорожньою безпекою та інфраструктурою у взаємодії з поліцією та органами влади.

Місце зустрічі – Вилка Ресторан Локальної кухні (парк Херсонська Фортеця, зупинка 40років Жовтня/Тираспільська).

Вхід безкоштовний.

Проект фінансується за підтримки Police Training Assistance Project - PTAP , Agriteam Canada Consulting Ltd.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ