Підтримати нас

Херсонців запрошують до участі в Національній бієнале молодого мистецтва

Vgoru
Автор статті
07 лютого 2019 11:03
224
Поширити:

Друга бієнале молодого мистецтва оголошує відкритий конкурс (open call)  для художників та художниць до 35 років.

Відібрані за результатом конкурсу роботи будуть представлені в експозиції основної програми Бієнале. Про це повідомляється на сайті Міністерства культури. Обмежень щодо технік  та видів художньої діяльності — немає.

Термін подачі заявок – 18.12.2018 - 09.03.2019.

Подати заявку та ознайомитися з умовами участі можна за посиланням.

Бієнале відбудеться в Харкові у вересні 2019 року та триватиме майже півтора місяці.

За заявками, котрі можна надіслати до 9 березня 2019, кураторська група основної програми (Анастасія Євсєєва/Львів, Дарина Скринник-Миська/Львів та Борис Філоненко/Харків) обере проекти й роботи, що будуть представлені в основній експозиції Бієнале. Згодом, у жовтні, міжнародне журі оголосить переможців конкурсу.

Обрані на конкурсній основі куратори Бієнале запропонували концепцію під назвою: «Здається, я заходжу в наш сад». Кураторський текст можна знайти за посиланням.

Бієнале також матиме освітню програму (кураторка – Катерина Філюк), дитячу (куратори – студія Aza Nizi Maza) та паралельну програму — позаконкурсні художні проекти, мистецькі акції, перформанси.

Партнерами проекту також виступають Харківська міська рада та Харківська обласна державна адміністрація, Харківська школа архітектури, Hotel 19.

Додаткову інформацію щодо open call’у можна отримати, написавши організаторам: ua.biennale2019@gmail.com

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ