Підтримати нас

Херсонців закликають скаржитись

Автор статті
02 червня 2017 06:00
652
Поширити:

1 червня 2017 року розпочав свою роботу новий сервісний центр «УкрСкарга».

Він був створений командою волонтерів без залучення бюджетних і грантових коштів. Основна мета сервісу - покращення якості надання послуг та вирішення актуальних проблем населення шляхом залучення активних  громадян. Нарешті херсонці матимуть можливість швидко повідомити про порушення «комунальників» або надати пропозицію щодо удосконалення послуги.

Координатор проекту «УкрСкарга» Ярослав Концевой надіслав листи із пропозицією долучитися до проекту Херсонському міському голові та 24 керівникам комунальних і приватних підприємств усіх форм власності. Відгук на запрошення до співпраці отримано тільки від Херсонського водоканалу. І що особливо приємно, комунальне підприємство запропонувало можливість електронного спілкування з користувачами послуг для більш швидкого реагування на їх потреби.

На сайті «УкрСкарга» викладено шаблони скарг та пропозицій. Їх було систематизовано за двома напрямками: якість перевезень у громадському транспорті та послуги міського водоканалу. Для заповнення цих шаблонів потрібно лише обрати варіант, внести необхідну інформацію і надіслати у відповідну структуру. На сайті відбуватиметься щотижневе аналітичне звітування щодо кількості отриманих скарг і пропозицій, а також реагування на них.

Окрім того, нами отримано пропозиції від інших міст України. Отже, існують перспективи виходу «УкрСкарги» на всеукраїнський простір.

Ми сподіваємося на долучення до проекту інших комунальних підприємств. Також запрошуємо до співпраці Херсонські медіа з проханням розмістити інформацію про сервіс та банери «УкрСкарги», громадські організації, а головне, небайдужих громадян Херсону. Адже всі ми прагнемо змінити якість отримуваних послуг на краще. Сподіваємося на активну позицію кожного і запрошуємо до співпраці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ