Підтримати нас

Херсонців вчили знімати однохвилинні фільми

Автор статті
06 грудня 2018 14:15
712
Поширити:

У середу, 5 грудня, у рамках фестивалю «Таврійський тиждень мистецтв/Zабалка – 2018»  у Херсонській обласній бібліотеці ім. Олеся Гончара відбувся майстер-клас «Техніка створення однохвилинного аматорського фільму» від Олексія Голубкова, члена Національної спілки кінематографістів України.

На початку Олексій розповів трохи про себе та свій шлях у кінематографі.

Олексій Голубков.

«В наш час фільм, теоретично, може зробити кожен. Все залежить не від вміння монтувати або знімати, а від ідеї. Ідеї, яка буде цікава в першу не тобі самому, а людям» - каже Олексій.

Він дав учасникам декілька порад, як зробити свої фільми цікавими, на що звернути увагу при виборі ідеї для зйомок. Для прикладу було показано декілька Херсонських аматорських короткометражних фільмів.

Друга частина майстер-класу була присвячена технічній частині створення фільмів. Олексій коротко розповів про створення сценарію, процес зйомок та принципи монтажу.

В якості домашнього завдання учасникам запропонували зняти свій однохвилинний фільм, надіслати його через соціальні мережі, а Олексій оцінить їх та дасть свої поради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ