Підтримати нас

Херсонці теж приєдналися до «Ланцюга милосердя»

23 січня 2019 09:00
574
Поширити:

У День Соборності в Україні пройшла перша благодійна акція «Ланцюг милосердя». Її ініціаторка - Ірина Кравец-Дирда, активістка Івано-франківського Проекту ДонорIF.

Вона запропонувала донорам з різних кутків країни у цей день, 22 січня, одночасно,  об 11:00 годині, прийти до обласних центрів крові та здати кров для дітей, хворих на онкологію. Допомогти тим, хто зараз в скрутному становищі та бореться за життя.

Ініціативу івано-франківців підтримали  Ужгород, Запоріжжя,  Харків, Львів, Київ, Вінниця,  Житомир,  Луцьк, Рівне, Чернівці, Дніпро та інші міста.

Приєдналися до доброї справи і херсонці. Декілька десятків людей прийшли в цей день й здали свою кров для дитячих онкологічних відділень.

"В Херсоні акцію «Ланцюг милосердя» підтримали : Херсонський прикордонний загін Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, Управління патрульної поліції в Херсонській області та звичайні небайдужі херсонці. Разом вони вкотре продемонстрували - за життя боротися можна спільно, що є найкращим проявом патріотизму та соборності", - із вдячністю пише Херсонський обласний центр служби крові.

Організатори «Ланцюга милосердя» планують зробити акцію щорічною.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ