Підтримати нас

Херсонці перемогли у змаганнях «Зірки ефіру України»

18 серпня 2017 09:00
591
Поширити:

Збірна команда вихованців гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку» Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради посіла І місце у командному заліку Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної радіотелеграфії, а  також у Всеукраїнських очно-заочних змаганнях на коротких хвилях серед молоді «Зірки ефіру України». Вони  показали високий рівень підготовки у різних вправах та вибороли 20 призових місць.

Змагання відбулися в учбовому оздоровчому  центрі «Експрес» Олешківського району Херсонської області. У них взяли участь 16 команд (36 вихованців) позашкільних навчальних закладів з дев’яти областей України: Волинської, Донецької, Житомирської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Чернігівської  та м. Києва.

У складі збірної команди Херсонського Центру позашкільної роботи від нашого міста виступили: Данило Скорик, Вікторія Ліхтей, Даніїл Дубинець, Сергій Видайко (тренери-керівники: Бала Олександр Володимирович, Фоменко Оксана Олексіївна, Ніколаєв Ігор В’ячеславович).

В особистому  заліку змагань відзначились: Вікторія Ліхтей яка виборола п’ять перших місць;  Сергій Видайко отримав  чотири перших місця; Данило Скорик посів три  перших місця.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ