Підтримати нас

Херсонці можуть долучитися до Всеукраїнського молодіжного конкурсу інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях

02 травня 2020 14:00
549
Поширити:

За підтримки проєкту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» в рамках проголошення 2020 року Роком розвитку туризму в регіонах та на сільських територіях стартував Всеукраїнський молодіжний конкурс інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях, що передбачає врахування кризових явищ, пов’язаних з пандемією COVID-19.

Мета конкурсу: залучення молоді до розробки та впровадження проєктів місцевого економічного розвитку, підтримка підприємницької та інноваційної проєктної діяльності та популяризація сільського туризму як дієвої форми соціально- економічного розвитку сільських територій.

Про це повідомляє Управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації.

У конкурсі можуть брати участь молоді люди віком 16-35 років — школярі, студенти, аспіранти, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

Номінації конкурсу:

  • Створення та розвиток об’єктів сільського зеленого туризму.
  • Інноваційні агро- та етнотуристичні послуги і продукти сільського зеленого туризму.
  • Створення туристичних об’єктів та послуг на природоохоронних територіях.
  • Інноваційні туристичні продукти сільських територій на основі географічних зазначень та стратегія маркетингу сільських територій як еногастрономічних туристичних дестинацій.
  • Правові проблеми забезпечення туристичної діяльності на сільських територіях: план вирішення.

Конкурс передбачає наступні етапи:

  • 13 квітня — 2 серпня 2020 року. Прийом робіт до участі у першому відбірковому етапі.
  • 03-16 серпня 2020 року. Перший відбірковий етап конкурсу — розгляд поданих проєктів конкурсною комісією, вибір трьох кращих робіт у кожній номінації для участі у другому етапі (фіналі), повідомлення переможців.
  • 17-31 серпня 2020 року. Підготовка переможців першого відбіркового етапу до участі у фіналі конкурсу.
  • 1-3 вересня 2020 року (орієнтовно). Фінал конкурсу, публічний захист проєктів-фіналістів в рамках проведення 26-ї туристичної виставки UITT: «УКРАЇНА — Подорожі та Туризм» (м. Київ, МВЦ), відбір кращих проєктів комісією та нагородження переможців.

Інформаційний лист конкурсу для завантаження за посиланням.

Аплікаційна форма для учасників за посиланням.

Додаток до аплікаційної форми “План дій” за посиланням.

Деталі на www.greentour.com.ua.

Для додаткової інформації щодо конкурсу: Ірина Околович, координатор проєкту, тел. +38 097 31 47 507, e-mail: ira_okolovych@ukr.net

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ