Підтримати нас

Херсонський художній музей працює в онлайн-режимі

19 квітня 2020 09:00
629
Поширити:

Херсонський обласний художній музей ім. Олексія Шовкуненка вслід за Лувром, Британським музеєм та багатьма музеями світу і України перейшов працювати в онлайн-режим.

Проте, це ніяк не вплинуло на якість роботи музейної спільноти, у тому числі й херсонської. Щодня багато цікавої інформації з’являється на сторінці Facebook «Херсонський художній музей» і на вебсайті музею.

Про це повідомляє Херсонська обласна рада.

Зокрема, у соціальних мережах музейні працівники інформують про ті виставки, які на даний момент перенесені у зв’язку із карантином. Це, перш за все, виставка «Багатоликий Ізраїль». Музей отримав великий дар від Об’єднання професійних художників Ізраїлю – 39 робіт. І саме 25-го березня мало відбутися відкриття виставки, але, на жаль, на сьогодні музей може її презентувати тільки в Інтернеті.

3-го квітня мала б відкритись виставка робіт дітей з порушенням аутичного спектру «Країна кольорових пазлів». Її теж перенесено до завершення карантину, але вже сьогодні на сторінках музею можна познайомитись із творчістю цих неймовірно талановитих дітей. Переноситься на більш пізній час і виставка Ольги Бринцевої, яка була запланована на 22 квітня.

Окрім інформації про заплановані виставки, музейні працівники відкривають для читачів сторінок нові експонати із музейної колекції, яка налічує більше 12 тисяч унікальних екземплярів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ