Підтримати нас

Херсонські прикордонники допомогли евакуювати пасажирів після ДТП

Автор статті
23 лютого 2020 08:00
583
Поширити:

Вчора, під час проведення спеціальних заходів по контролю за дотриманням режиму в прикордонних районах, військовослужбовці Херсонського загону стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Миколаїв.

Вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з пасажирським мікроавтобусом, повідомляє пресслужба ДПС України в Херсонській області

Прикордонники, не вагаючись, допомогли евакуювати пасажирів з понівеченого мікроавтобусу та надавали першу медичну допомогу постраждалим до прибуття каретки швидкої допомоги, а також за допомогою підручних інструментів допомогли витягти водія маршрутки, якого притиснуло металевою конструкцією автомобіля. На щастя обійшлося без жертв і після прибуття медиків та поліцію прикордонники продовжили патрулювання місцевості.

Такі ситуації трапляються не часто, але прикордонники готовляться до них заздалегідь. Навики тактичної медицини та надання першої медичної допомоги входить в обов’язковий курс підготовки військовослужбовців Державної прикордонної служби.   

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ