Підтримати нас

Херсонська обласна влада подякувала спортсменам за високі спортивні досягнення

Автор статті
28 лютого 2020 11:00
746
Поширити:

Спортивна спільнота Херсонщини знову вражає своїми досягненнями.

Лише за останній місяць синьо-жовтий прапор незліченну кількість разів піднімався над європейськими аренами, в тому числі завдяки високим результатам херсонців.

Сьогодні, 28 лютого, як повідомляє Херсонська обласна рада відзначила кращих спортсменів області почесними нагородами.

Так, за вагомий внесок у розвиток боротьби вільної в Херсонській області, високий професіоналізм Подяка голови обласної ради оголошена Владиславу Єлхіну, студенту відділення боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, та його тренеру Дмитру Шейку – вчителю фізичної культури з боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради.

Нагадаємо, Владислав Єлхін завоював срібну та бронзову нагороди на Чемпіонаті Європи з вільної та греко-римської боротьби серед спортсменів з порушенням слуху. Його досягнення стали можливими завдяки впровадженню інклюзивного навчання у Херсонському вищому училищі фізичної культури Херсонської обласної ради.

«Я дякую вам за нагороду. Для мене це велика честь. Вдячний і за те, що дали мені і моїм слабочуючим друзям можливість здобувати вищу освіту, займатися улюбленою справою. Херсонське вище училище фізичної культури – найкращий заклад у всій країні. Від імені усіх спортсменів дякую за фінансову підтримку нашого закладу та за новий зал для тренувань з вільної боротьби», – звернувся Владислав Єлхін до депутатського корпусу Херсонської обласної ради.

За вагомий внесок у розвиток кульової стрільби в Херсонській області, високий професіоналізм Подяка голови обласної ради оголошена Михайлу Ямковому – вчителю фізичної культури з кульової стрільби Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, який на високому рівні підготував спортсмена Ігоря Соловея, з останніх досягнень якого – срібло і золото міжнародних змагань з кульової стрільби, що проходили у Сербії.

Також за вагомий внесок у розвиток боротьби вільної в Херсонській області, високий професіоналізм, перемогу, здобуту на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби в Римі (Італія) Подяка голови обласної ради оголошена Еріку Арушаняну– випускнику Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, бронзовому призеру Чемпіонату Європи зі спортивної боротьби.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ