Підтримати нас

Херсон став світлішим

15 квітня 2017 07:35
620
Поширити:

40 вуличних ліхтарів відтепер забезпечують спокій жителів на розі вул.Поповича- вул.Університетській.

"Треба визнати, що ми дещо затримали запуск ліхтарів через проблеми з "Херсонобленерго". Минулого року ми освітили 19 вулиць. Сьогодні перевіряємо ще три освітлених об'єкти. Конкретно на відрізок вулиць Поповича-Університетська витрачено близько 200 тисяч гривень з міського бюджету. Це не такі великі кошти, щоб люди почували себе спокійно. ", - відзначає міський голова Володимир Миколаєнко.

Також близько 40 вуличних ліхтарів встановили на ділянці від залізничного переїзду до в'їзду в місто Херсон (поворот на сел.Зеленівка на Текстильників). 12 встановлено у дворах по вул.49 Гвардійської Херсонської Дивізії, 4-6.

У планах міської влади - забезпечити у 2017 році встановлення у Херсоні близько 2 тисяч нових світлоточок та відремонтувати старі.

"Окрім того, депутатський корпус підтримав виділення близько 1,5 млн грн на встановлення у місті відеокамер. Цього потребує сьогоднішній час, це вимога правоохоронних органів, це безпека наших жителів. І це завдання перед КП "Херсонміськсвітло" не лише максимальне освітлення вулиць, а й вставновлення камер відеоспостереження", - підкреслює міський голова.

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ