Підтримати нас

Херсон продовжує євроінтеграцію: відкрито відповідний Офіс

Автор статті
15 жовтня 2020 11:00
673
Поширити:

На Херсонщині - чергове нововведення нинішньої влади. Сьогодні, 15 жовтня, в облдержадміністрації відбулося урочисте відкриття так званого регіонального Офісу європейської інтеграції.

До речі, першого в Україні. На цю подію спеціально з Києва приїхала і заступниця міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

«Відкриттям Офісу ми показуємо послідовність нашої роботи, яка пов’язана з європейською та євроатлантичною інтеграцією. Впевнена, що він стане хабом для просвітницької та комунікаційної діяльності, забезпечить діалог українського та європейського бізнесу», - зазначила вона під час брифінгу, який було присвячено відкриттю Офісу. За словами Ольги Стефанішиної, співпраця Херсонської області та українського Офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції вже сприяла тому, що інші регіони виступили з ініціативою приєднатися. Серед них - Хмельницька, Дніпропетровська і Полтавська області.

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв поінформував, що вже нібито розроблено проєкти й програми для співпраці Офісу європейської інтеграції з партнерами з Європейського Союзу, Представництвом ЄС в Україні та іншими структурами.

Коли очікувати реальних плодів усіх цих починань - покаже час. Але певний скепсис у херсонців усе ж є. Адже досі про безліч гучних починань влади, у тому числі і херсонських, згадувалося лише на словах або, у кращому випадку, на папері у вигляді нескінченних меморандумів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ