Підтримати нас

Керівника відділу обласної екологічної інспекції затримано на хабарі

Автор статті
08 лютого 2019 12:45
662
Поширити:

На хабарництві, 7 лютого, викрито начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів та атмосферного повітря Державної екологічної інспекції в Херсонській області.

Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

Згідно з офіційною інформацією, посадовець вимагав від підприємця неправомірну вигоду в сумі 3 тис. доларів США. За те обіцяв «заплющити очі» на порушення вимог природоохоронного законодавства та не перешкоджати подальшої діяльності.  

Втім, на сайті державної екологічної інспекції у Херсонській області - немає особи з такою посадою.

Раніше її займала Шукан Наталя Сергіївна, але позаминулого року вона народила сина та знаходиться у декретній відпустці.

Хто саме працював на її посаді - офіційно не повідомляється. Втім, відомо що це молодий чоловік, 1991 року народження.

Затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (карається позбавленням волі від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Також правоохоронці планують звернутися до суду з клопотаннями про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ