Підтримати нас

Кефаль, ставрида, камбала: в Каланчацькому районі спіймали браконьєра (фото)

Автор статті
26 вересня 2019 04:07
670
Поширити:

Нанесені збитки оцінили в майже 33 тисячі гривень. 

Вчора, 25 вересня, в Каланчацькому районі працівники відділення поліції в порту «Херсон» спільно з працівниками Чорноморського рибоохоронного патруля виявили чоловіка, який ловив рибу забороненими знаряддями лову. 

Як розповів начальник поліцейського підрозділу Максим Жарков, сьогодні опівдні під час спільного відпрацювання поблизу с. Раздольне правоохоронці помітили на березі Каркінітської затоки автомобіль «ВАЗ-2106». В ході перевірки з’ясувалось, що 30-річний власник автівки здійснював незаконний вилов живих водних біоресурсів. При огляді поліцейські виявили 7 місинових сіток загальною довжиною майже 500 метрів, 47 одиниць кефалі-гостроніс, 41 ставриду, 32 бичка та кілька штук камбали. Завдана природньому середовищу шкода становить 33150 гривень.

Незаконні знаряддя лову, човен та транспортний засіб у правопорушника вилучені. За даним фактом слідчими Каланчацького відділення поліції  відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України. За незаконний вилов риби чоловікові може загрожувати покарання в вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ