Підтримати нас

Каховчанка потрапила в ТОП-50 кращих вчителів України

27 серпня 2019 12:00
487
Поширити:

Вчитель економіки та географії Каховської гімназії, Заслужений вчитель України Наталія Пашковська потрапила в ТОП-50 кращих вчителів України, номінованих на премію Global Teacher Prize Ukraine.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні.  Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Тепер на вчителів, які увійшли до ТОП-50, чекають Skype-співбесіди та написання есе. Після цього їхні анкети також оцінюватимуть представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center.

31 серпня назвуть імена ТОП-10 вчителів країни. Вони зберуться у вересні в асесмент-центрі у Харкові. Там зустрінуться одне з одним і з членами журі. За чотири дні фіналісти мають презентувати та проявити себе, показати роботу в командах і трохи розважитися. Саме тут члени журі визначать переможця. Його або її ім’я ми дізнаємося 5 жовтня на урочистій церемонії нагородження переможця в Києві.

Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку у Дубай на Global Education & Skills Forum у березні 2020 року, один рік навчання від «Освіторії» та цінні призи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ