Підтримати нас

Ігор Козаков розповів про рух транспорту 24-28 квітня

Автор статті
24 квітня 2020 07:54
685
Поширити:

Із 24 по 28 квітня, згідно рішення виконкому міськради, усі кладовища будуть закриті для відвідування. Підвозу до кладовищ громадським транспортом не буде.

Про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Козаков у своєму відеозверненні, повідомляється на сайті Херсонської міськради.

Окрім того, припинить роботу маршрут №28.

Маршрут №3  припинить роботу у неділю, з 27 квітня він буде виконувати 2 рейси: зранку та ввечері, але не буде зупинятися біля кладовища.

"26 та 27 квітня на всіх існуючих автомобільних та пішохідних дорогах працюватимуть поліцейські пости, які будуть обмежувати рух людей та транспорту до кладовищ у селищах Геологів та Комишани. Не буде обмежуватися рух вантажного транспорту, спецтехніки та автомобілів, задіяних в обрядах поховання", - наголосив Ігор Козаков.

Жителі Геологів та Комишан. які мають відповідну реєстрацію, зможуть пройти чи проїхати через пости лише за наявності паспортів.

Проїзд автотранспорту в напрямку Комишан та Білозерки буде дозволений тільки через село Надеждівка.

В інші дні під час дії карантину відвідування кладовищ можливо лише за наявності маски та у кількості не більше двох осіб. На кладовищах заборонено вживати алкоголь.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ