Підтримати нас

Як розпізнати заміновані території та визначити їхні межі. ІНФОГРАФІКА

Вгору
04 травня 2024 07:52
417
Поширити:
Фото: Олександр Корняков/Медіаплатформа "Вгору"

З початку війни військові та піротехніки ДСНС знешкодили тисячі боєприпасів та авіаційних бомб. Небезпека мінування на території бойових дій досі надзвичайно висока.

Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України опублікував список рекомендацій стосовно поведінки на замінованих територіях, де є ризик виявлення мін та інших вибухових пристроїв.

Детальніше про те, як розпізнати заміновані території та чітко визначити їхні межі, ви можете дізнатися з інфографіки.

  • Станом на 24 квітня на деокупованій території Херсонської області сапери обстежили та очистили від вибухонебезпечних предметів 230 тисяч га землі сільськогосподарського призначення, з яких 96 тисяч 600 га припадає на Херсонський район, а 133 тисячі 400 га на – Бериславський район.
  • Раніше Медіаплатформа “Вгору” розповідала про поточну ситуацію з розмінуванням у Херсонській області, проблеми фермерів і нову державну програму компенсації витрат на послуги приватних операторів протимінної діяльності.
  • Нещодавно начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про те, що до розмінування деокупованої території Херсонської області долучилися ще 100 вибухотехніків.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ