Підтримати нас

Гвалтівник сидітиме менше, ніж чоловік згвалтованої

Автор статті
15 жовтня 2019 09:40
746
Поширити:

Мешканець селища Шевченково Куп’янського району Харківщини заскочив зловмисника під час згвалтування.

Вночі 13 жовтня до чергової частини Шевченківського відділення поліції Куп’янського району звернулася місцева жителька із заявою про зґвалтування. 

Поліцейські встановили, що потерпіла перебувала в кафе неподалік від її дому. І разом  з чоловіком відпочивала в компанії друзів. Близько першої  ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий, який із застосуванням фізичного насильства вступив з нею в статевий зв'язок. Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу. Він схопив нападника, ударив його по голові та завжав йому кілька ударів ножем в область паха. Побачивши поліцейський автомобіль, чоловік потерпілої втік. 25-річного гвалтівника із сильною кровотечею було госпіталізовано до районної лікарні.

Слідчим відділом Шевченківського відділення поліції Куп’янського району інформацію за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.   

Чоловік, який спричинив тілесні ушкодження, затриманий працівниками карного розшуку. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення. Інший зловмисник, якому після завершення лікування та результатів експертиз буде повідомлено про підозру в зґвалтуванні, може потрапити за грати на 5 років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Харківської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ