Підтримати нас

Головний метеоролог Херсонщини: завтра з дому краще не виходити

01 березня 2018 14:00
231
Поширити:

Після двох днів хурделиці, під час якої у своїх домівках херсонці почувалися набагато затишніше, ніж надворі, сьогодні ввечері містяни можуть вийти на вулицю і насолодитися сніжною зимою.

У цьому запевнив керівник Херсонського центру з гідрометеорології під час прямого ефіру на сайті Херсон сіті. 

Сьогодні погода подарує нам казковий тихий без опадів вечір - можна виходити, гуляти, насолоджуватися білосніжною зимою.

А ось завтра на Херсонщину знову чекає погіршення погоди - опади у вигляді мокрого снігу и навіть дощу. Сьогодні ввечері - 12 градусів морозу, а завтра ввечері потепліє й піде дощ. А потім знову - мінус, та ще й очікуємо посилення вітру. Гіршого співвідношення факторів не буває, найбільш критичний час - вночі з 2 на 3 березня.

Щодо приходу не календарної, а справжньої весни, то 7 та 8 березня вже очікується сталий перехід на нуль градусів, але тепло і весна прийдуть вже в третій декаді березня.

Детальний прогноз погоди на найближчі 5 днів можна подивитися на сторінці Херсонського обласного центру з метеорології у фейсбуці. Керівник центру запевняє, що ймовірність справдження прогнозу 96%.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів