Підтримати нас

Херсонський “Кристал” опинився на межі: чи вдасться врятувати клуб?

23 червня 2021 14:00
975
Поширити:

Біди продовжують переслідувати футбольний клуб "Кристал" із Херсона: лиха ці не тільки суто спортивні, а й фінансові. Як заявляють у клубі, через мізерне фінансування вже в цьому році "синьо-зелені" мають шанс не з'явитися навіть на полях другої ліги, куди вони вилетіли в минулому сезоні з першої.

Начальник управління спорту Херсонської міськради Олексій Заболотний стверджує, що на початку року клуб отримав із місцевого бюджету на виступи в першій лізі більше ніж п'ять мільйонів гривень, але і ці кошти за пів року "розтанули".

Контракт із нинішнім керівником клубу і головним тренером команди Вадимом Євтушенком закінчується 1 липня. Водночас закінчуються контракти й у переважної більшості гравців.

Вадим Євтушенко відзначає: у клубі всі працюють на "мінімалку", тому він не бачить сенсу працювати в "Кристалі", якщо гроші йдуть не на системний розвиток, а на "підтримку штанів".

Втім, за словами Заболотного, уже зараз є розрахунки, згідно з якими на перше коло у другій лізі "Кристалу" необхідно отримати з міського бюджету понад чотири мільйони гривень. Цей кошторис доведеться затверджувати на депутатських комісіях, а потім і в залі пленарних засідань міськради.

Тим часом перший матч у новому сезоні має відбутися вже 25 липня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ