Підтримати нас

Херсонська поліція повідомила про основні події минулої доби

26 листопада 2020 09:30
596
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів  поліції  надійшли 528 заяв і повідомлень, серед яких 74 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 123 адміністративних протоколи, з них 10 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Дніпровське відділення поліції звернулася 44-річна жінка. Вона розповіла, що 20 листопада з гаража її батька, який мешкає в Антонівці, невідомі викрали мотокосу, дріль, електропилку та пилку по металу. За цим фактом проводиться перевірка.

У Каховський відділ поліції зателефонувала 46-річна жителька одного з населених пунктів району. Жінка розповіла, що в період з 21 по 22 листопада в будинку сусідів, які зараз перебувають на заробітках за кордоном, невідомі зламали замок вхідних дверей і викрали меблі, газову плиту та холодильник. За цим фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ