Підтримати нас

Херсонщина кримінальна: що сталося в регіоні минулої доби

19 листопада 2020 10:00
503
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 520 звернень, серед них 98 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких три людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 123 адміністративні протоколи, з них 11 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 32-річний херсонець. Він розповів, що близько 18:00 по вул. Кирила та Мефодія невідомий незаконно заволодів його мотоциклом «Мінськ», якій він залишив на 30 хвилин біля під’їзду. 

У чергову частину Корабельного відділення поліції звернувся 45-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що близько 22:15 по вулиці Лавреньова невідомий злодій вирвав у нього сумку, в якій були гроші та мобільний телефон.  

У Бериславський відділ поліції звернувся 38-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів: йому на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що хтось намагався зняти з картки чоловіка гроші, і тому банк начебто був вимушений заблокувати картку. Далі незнайомець запропонував розблокувати картку і попросив заявника назвати свої особисті дані, номер картки та PIN-код. Чоловік назвав усі  реквізити, після чого з його рахунку зникли 20 тисяч гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ