Підтримати нас

“Голова” Херсонської міської адміністрації отримав підозру від прокуратури

Vgoru
28 квітня 2022 12:52
1,783
Поширити:

“Псевдоголові” Херсонської міської адміністрації повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

“За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури громадянину України повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, під час збройної агресії рф проти України та окупації міста Херсона, 62-річний підозрюваний добровільно зайняв посаду голови у незаконно створеному окупаційною владою органі, так званому “Херсонська міська адміністрація”, - йдеться у повідомленні

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Скоріше за все, мова йде про Олександра Юрійовича Кобця, якого російська окупаційна влада призначила “очільником” Херсонської міської адміністрації.

Раніше стало відомо, що аналогічне досудове розслідування призначено по відношенню до депутата міської ради від партії “Блок Володимира Сальдо”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ