Підтримати нас

Гауляйтерка села Кам’янка Таврійської громади погрожує жителям спалити хати

Vgoru
Автор статті
27 лютого 2023 07:29
1,531
Поширити:

Староста села Кам’янка Таврійської громади алла федай працює на окупантів. Вона займається роздачею “російських пенсій” та “гуманітарки”, а також погрожує односельцям спалити їхні хати. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

“Самі окупанти у своїх пропагандистських телеграм-каналах називають аллу федай «главой Каменского терориториального управления». Вони «включили» Кам’янський старостат до «складу» так званого «Каховського муніципального округу». Також у цих телеграм-каналах алла федай висловлює подяку «за приятную атмосферу и готовность помочь людям в это сложное время» очільниці окупаційного «пенсійного фонду» Каховки олені філіпчук, матері гауляйтера міста павла філіпчука”, – йдеться в повідомленні. 

Також гауляйтерка розселяє військових рф до будинків місцевих мешканців. Коли жителі почали в неї питати, навіщо вона це робить, отримали у відповідь погрозу спалити їхні хати. 

Нагадаємо, що у 2020 році її обрали старостою сіл Кам’янка, Цукури, Сергіївка й Червоне Поділля Таврійської громади. До цього вона була сільською головою Кам’янської сільради. 

Раніше ми повідомляли, що гауляйтерка села Чорнянка на лівобережжі Херсонщині катерина тесля здає своїх односельців військовим рф.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ