Підтримати нас

Гауляйтерка Федорівки віра логвін вимагає від односельців переписати на неї землі

Vgoru
18 січня 2023 07:53
3,682
Поширити:

Гауляйтерка «Федорівського територіального управління» Зеленопільської громади Каховського району – віра логвін тероризує мешканців навколишніх сіл, вимагаючи від них переписати на неї свої земельні паї. Про це стало відомо Центру журналістських розслідувань з власних джерел.

“логвін віра андріївна вимагає переоформлення на неї земельних паїв, які орендує міжнародний агрохолдинг «Фрідом Фарм» та інші сільгосппідприємства. Заборонила вона й виїзд людей за межі своїх сіл”, – йдеться в повідомленні.

На численних блокпостах російських окупантів, встановлених на лівобережній частині Херсонщині на трасі М14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, зараз нікого не пропускають як на виїзд, так і на в’їзд до сіл без виданих загарбниками перепусток.

"Своєю забороною на пересування нас уже просто всіх дістали. Не можна ані до лікарні поїхати, ані якихось продуктів купити", – розповіли журналістам-розслідувачам місцеві жителі.

віра логвін, за словами місцевих, раніше була безробітною, а після приходу до Федорівки російських загарбників оголосила себе «головною» села. В терористичних російських телеграм-каналах гауляйтерка Федорівки полюбляє фотографуватися з російськими прапорцями та величезними портретами диктатора путіна. Також вона активно піарить військових із Воронежа, які «роздають місцевим хліб» і особисто видає підлеглим «зарплату» готівкою в російських рублях.

Раніше ми повідомляли, що нардепа-зрадника ковальова посмертно позбавили мандата.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів