Підтримати нас

Гауляйтерці Білозерки ірині козльонковій повідомили про підозру в державній зраді

Vgoru
20 лютого 2023 14:13
1,046
Поширити:

Депутатка місцевої селищної ради та колишній працівник патрульної поліції підтримала окупацію Білозерки та погодилась обійняти посаду «голови військово-цивільної адміністрації Білозерської селищної територіальної громади». Повідомляє Служба безпеки України.

“На «посаді» гауляйтерки ірина козльонкова запевняла місцевих мешканців про настання позитивних змін із приходом росіян, агітувала «йти на зустріч» представникам окупаційної влади. Бувши обізнаною у сфері освіти, закликала освітян прийняти пропозицію загарбників та перейти на навчання за російськими стандартами”, – йдеться в дописі.

Крім цього, зрадниця спонукала місцевих підприємців до перереєстрації підприємств за законами російської федерації. У разі відмови погрожувала примусовою «націоналізацією» майна.

За державну зраду, козльонковій загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

козльонкова була активною прибічницею януковича і на посаді "заврайоно" організовувала вчителів тоді ще Білозерського району на антимайдан на підтримку президента-втікача.

Також вже в якості начальника управління освіти, культури та спорту Білозерської селищної ради вона була організатором так званої оптимізації шкільної мережі громади. Намагалася позакривати школи та понизити їх ступень, мотивувала тоді це відсутністю коштів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ