Підтримати нас

Футбольні команди з Херсонщини отримали три “баранки”

Автор статті
28 вересня 2021 08:00
967
Поширити:

"Неймовірно вдалим видався десятий тур Чемпіонату України з футболу в групі "Б"для команд, які дислоковані в Херсонській області. Усі три клуби здобули впевнені перемоги й отримали по три очки...".

На жаль - подібний початок замітки вже давним-давно не доводилося демонструвати читачеві спортивним оглядачам, які коментують матчі херсонців. Ось і цього разу очікування вболівальників на гарні результати не справдилися. Більш того: і херсонський "Кристал", і "Енергія" з Нової Каховки, і сімферопольська "Таврія" свої чергові матчі програли!

"Кристал" проводив свої гру на власному стадіоні. Протистояв "синьо-зеленим" футбольний клуб "Вовчанськ" з Харківської області. Погода була чудова, але, на жаль, помилуватися на гру не було кому: адже стадіон "Кристал" за рішенням української футбольної влади оштрафований за негідну поведінку місцевих уболівальників в одному з попередніх матчів.

У цій ситуації "Кристал" не зміг нічого протиставити своєму не найіменитішому супернику. У середині першого тайму гравець "Вовчанська" Владислав Галушка забиває у ворота херсонців гол, який виявився єдиним. 

У другій половині зустрічі пристрасті розпалилися, і арбітр упродовж однієї хвилини видалив одразу двох "кристалівців" - Миколу Жовтюка і Віталія Сліщенка. Грати удев'ятьох херсонцям було і зовсім непросто, тому все звелося до закономірного підсумку - 0:1.

Водночас у Новій Каховці у важкому протистоянні з "Миколаєвом" місцева "Енергія" поступилася з мінімальним рахунком, хоча до 64-й хвилині вже "горіла" 0:3. До честі новокаховчан, вони зуміли зібратися і дати бій. На 68-й хвилині Владислав Бондар з пенальті скорочує розрив у рахунку, а вже в компенсований час Владислав Бородай робить рахунок 2:3. Часу на те, щоб здобути нічию, "Енергії" не вистачило.

Що стосується "Таврії", то вона на виїзді поступилася "Скоруку" з рахунком 0:2. Голи були забиті ще в першому таймі. Слід констатувати, що далекоглядні плани "Таврії" на вихід у першу лігу поки що не виправдовуються.

Після десятого туру всі херсонські команди розташувалися поруч у турнірній таблиці. "Кристал" займає 14-е місце, на тринадцятому йде "Енергія", а "Таврія" залишається на 12-му рядку. Можливість поліпшити ці показники у команд з'явиться 1-2 жовтня, коли будуть зіграні матчі одинадцятого туру.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ