Підтримати нас

Фіскали перевірили підприємціі Асканії-Нової

Автор статті
16 липня 2019 07:00
642
Поширити:

Спеціалісти Чаплинської державної податкової інспекції перевірили підприємниців в смт. Асканія-Нова. Комісія працювала на території селищної ринкової площі та торгівельній зоні поблизу Біосферного заповідника «Асканія-Нова».

Про це повідомляють територіальні органи ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Під час рейду з 4 зареєстрованими підприємцями провели роз’яснювальну робота з питань виплати офіційної заробітної плати не нижче законодавчо встановленого рівня та сплати відповідних податків і зборів до бюджету.

Фіскали перевірили 2 заклади громадського харчування та 5 магазинів на дотримання вимог законодавства про працю, легалізацію виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками.

Також податківці відреагували на звернення представників селищної ради Асканії-Нової щодо здійснення роздрібної торгівлі без державної реєстрації на ринковій площі. Рейд продовжили перевіркою п’ятьох підприємців, які реалізовували сільськогосподарську продукцію, інші продукти харчування та запасні частини для автомобілів.

З них два суб’єкти господарювання здійснювали продаж сільськогосподарської продукції, маючи довідку за формою 3-ДФ. Один торговець уникнув перевірки, заздалегідь зачинивши місце продажу, а дві особи працювали  без державної реєстрації. Представники комісії провели роз’яснювальну роботу, склали довідку обстеження та рекомендували громадянам у найближчий термін здійснити державну реєстрацію підприємницької діяльності. Окремо фіскали нагадали, що подібні дії є адміністративним правопорушенням. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає від 17000 до 34000 гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ