Підтримати нас

Фільм про рятувальників вийшов на Ютубі: до нього увійшли кадри, які зняли журналісти “Вгору”

11 липня 2024 13:34
437
Поширити:
Всі фото - скришот із фільму "Форма вогню"

Фільм про рятувальників, які працювали на деокупованій Херсонщині, вийшов на ютубі. До нього увійшли кадри, які зняли журналісти “Вгору”. 

Про це повідомила у коментарі “Вгору” виконавча продюсерка фільму Вікторія Кратінова.

Вона зазначила, що знімальну групу фільму “Форма вогню” найбільше вразили дві речі: подвиг ДСНС та стійкість і хоробрість жителів Херсона.

Стрічка розповідає про зведений загін надзвичайників, який розчищає дороги Херсонщини від знищеної російської техніки, розбирає завали зруйнованих будинків внаслідок обстрілів, рятує з-під них людей та тварин. 

“Загін ДСНС кидається у пекло рятувати людей – попри відсутність води, обладнання для пожежогасіння та кисневих балонів. Будь-який необережний крок може призвести до загибелі”, – розповіла про фільм продюсерка. 

  • 15 червня на телеканалах України відбулась прем’єра документального фільму “Форма вогню”, що розповідає про роботу рятувальників Хмельницького гарнізону, які працювали в Херсоні.
  • Документальний фільм “Форма вогню” знімали англійською та українською мовою, а також залучили до виробництва американського сценариста. Також  автори фільму планують представити його на міжнародних фестивалях у США та Європі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів