Підтримати нас

Факт підкупу розслідуватимуть

Автор статті
12 листопада 2015 15:00
664
Поширити:

Народний депутат Іван Вінник просить правоохоронні органи розслідувати факт підкупу виборців Владиславом Мангером.

Народний депутат Іван Вінник звернувся до правоохоронних органів із повідомленням про вчинення кримінального правопорушення кандидатом на посаду міського голови Владиславом Мангером. Як сказано у повідомленні, 8 листопада 2015 року біля ДКТ відбувся ярмарок доступних продуктів “З лану – до столу”, на якому продукти харчування реалізовувались за цінами, значно нижчими за ринкові. При цьому на ярмарку були розміщені плакати, що агітують за Владислава Мангера, а покупцям товарів видавались листівки з агітацією за цього кандидата.

Крім того, розповсюдження листівок з агітацією за Владислава Мангера також було здійснено з грубими порушеннями Закону України “Про місцеві вибори”. Так, відповідно до частини 2, статті 56 цього Закону, друкований агітаційний матеріал не містить відомостей про замовника та установу, що здійснила друк та тираж, а також інформацію про відповідальних за випуск осіб.

Нардеп зауважує, що виготовлення і поширення агітаційних матеріалів, не оплачених з виборчого фонду кандидата, або оплата, виготовлення чи поширення таких матеріалів можуть бути формою надання фінансової підтримки у великому розмірі для здійснення виборчої кампанії кандидата з порушенням встановленого законом порядку, за що передбачена кримінальна відповідальність.

${gallery:5600aee8933f8c5697b82afe115267f1}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ